🔴 اخبار 📢
🔹پژوهشگران دانمارکی در بررسی از خود، راه حل جدیدی را برای بهبود تحرک بیماران مبتلا به پارکینسون ارائه دادهاند.
🔹پژوهشگران “دانشگاه کپنهاگ”(University of Copenhagen) دانمارک، مجموعهای از نورونها را در ساقه مغز شناسایی کردهاند که اگر با پالسهای الکتریکی تحریک شوند، میتوانند تحرک بیماران مبتلا به پارکینسون را بهبود ببخشند.
پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ در این پروژه سعی کردند تا هدف مطلوب را پیدا کنند. پژوهشهای پیشین نشان دادهاند که یک ناحیه خوب برای آغاز پژوهش ممکن است ناحیه موسوم به “pedunculopontine nucleus” باشد. این ناحیه از ساقه مغز، سیگنالهایی را از مغز میفرستد تا حرکتهایی را در بدن شروع کند.
🔹پژوهشگران در موشهای مبتلا به بیماری پارکینسون، نواحی گوناگون و انواع سلولها را به طور سیستماتیک در pedunculopontine nucleus هدف قرار دادند. این کار به آنها کمک کرد تا گروهی از نورونهای تحریککننده را شناسایی کنند که بسیار امیدوارکننده بود.
🔹اگرچه این پژوهش جالب است اما باید به یاد داشت که نتایج مشاهده شده در موشها همیشه به انسان منتقل نمیشود.
همچنین این گروه پژوهشی، موشهایی را مورد بررسی قرار دادند که به گونهای مهندسی شده بودند تا نورونهای آنها به پالسهای نور و سیگنالهای شیمیایی که روشهای قابل دوامی در انسان نیستند، پاسخ دهند. اکنون که نورونهای مطلوب شناسایی شدهاند، میتوان آنها را با تحریک عمیق مغز در انسان هدف قرار داد.