🔴 اخبار 📢
🔹پزشکان برای اولین بار موفق شدند گوش زنده ای را به صورت سه بعدی پرینت شده بود به زن ۲۰ ساله ای که از نقص مادرزادی « میکروتیانامید » عدم رشد گوش رنج می برد پیوند بزنند .
« میکروتیانامید » نوعی نقص مادرزادی است که منجر به عدم رشد گوش می شود . پزشکان تخمین می زنند از هر ده هزار نفر ، یک تا پنج نفر در شدتهای مختلف به این بیماری دچار می شوند .
🔹آنها برای درمان این بیماری دست به جراحی پیوند گوش زنده زدند که به صورت سه بعدی چاپ شده است . برای آنکه بتوان یک گوش زنده را به صورت سه بعدی پرینت کرد ، ابتدا سلولهایی به نام « کندروسیت » که مسئول تشکیل غضروف های مهم گوش هستند ، از گوش آسیب دیده بیمار گرفته می شود .
🔹سپس این سلولها کشت داده شدند تا تکثیر یابند . از آنکه پس سلول ها به اندازه کافی تکثیر یافت ، تیم آنها را با جوهر زیستی مبتنی بر کلاژن به نام « ColVivo » مخلوط کرد .
🔹این جوهر نسخه بیولوژیکی جوهر معمولی پرینتر است . درنهایت ، تیم ایمپلنت « AuriNovo » را که اندازه و شکل گوش بیمار را نشان می داد ، پرینت سه بعدی کرد . این عمل بخشی از یک کارآزمایی بالینی است . به این معنا که ، این تکنیک هنوز باید چندین مانع دیگر – موارد مربوط به ایمنی این روش جراحی – را پشت سر بگذارد تا به صورت رسمی در حیطه جراحی های عمومی قرار گیرد .